Aktuális akciók

Megtakarítással egybekötött életbiztosítások az egész családnak, ajándékokkal és nyereményekkel!

Gondoskodjon szerettei, önmaga jövőjéről, az egész család biztonságáról, és megajándékozzuk!


Ha a 2019.08.26. és 2019.10.27. közötti akciós időszakban legalább 10 éves tartamú érvényes PostaNyugdíj Aranytartalék vagy PostaSzemünkfénye biztosítási szerződést köt

 

  • minimum 15 000 forintos havi díjjal, és mellé Posta Családi Biztosítás csomagot is választ, egy Lenovo tabletet kap ajándékba,

     

  • minimum 8 000 forintos havi díjjal, egy hordozható mobiltöltővel lepjük meg.**Az akciókban azok a szerződések vesznek részt, amelyekre a szerződéskötéshez szükséges minden dokumentum hiánytalanul beérkezik. További feltétel, hogy a szerződés a kockázatviselés kezdetétől számított legalább 3 hónapig érvényben legyen, és a rá vonatkozó 3 havi díjat határidőre megfizessék. Mindkét ajándék a szerződés aláírását követő 4. hónap lejárta után, de legkésőbb 2020.02.28-ig vehető át azon a postán, ahol a szerződést megkötötték. Az ajándékokra vonatkozó ajánlat a készlet erejéig él. A tablet típusa: Lenovo Tab E7TB-7104F. A képek illusztrációk.

 

 

Kalkuláltasson és nyerjen: három fantasztikus meglepetés közül választhat!


 

Postai munkatársunk segítségével készíttessen előkalkulációt az alábbi biztosításaink** bármelyikéhez, adja meg adatkezelési hozzájárulását, és így részt vehet a 2019.10.31-i sorsoláson.

 

Ha a szerencse Önnek kedvez, az alábbi nyeremények közül kiválaszthatja az Önnek megfelelőt:

 

  • iPhone 8 okostelefon

  • Páros hévízi wellnesshétvége

  • Robotporszívó

 A nyereményjáték részleteiről ITT olvashat.

**A következő biztosításaink között Ön is megtalálhatja a személyes életcéljainak legmegfelelőbbet: PostaSzemünkfénye, PostaNyugdíj Aranytartalék, PostaÖrökhagyó, PostaÉletŐr, PostaMozaik Megtakarítás, Posta Családi Biztosítás.

 

          

 

 

Jövőtervezés és gondoskodás kedvezménnyel – PostaSzemünkfénye már 6 500 Ft-tól

 

Az akciós időszakban a gyermekek, unokák vagy saját jövőnket megalapozó álmok, tervek valóra válását segítő megtakarítással egybekötött, 20 éves tartam alatti PostaSzemünkfénye életbiztosításunk most 6 500 forintos akciós havi díjjal köthető meg.

 

10 év: plusz 10%

 

Ha most köt PostaSzemünkfénye életbiztosítást, 10%-kal megnövelt elérési biztosítási összegre számíthat, ha legalább 10 évre szerződik, és az Ön által választott, minimum 12 000 forintos havi díjat megszakítás nélkül fizeti a tartam végéig.