Termékinformációk

Jövőtervezés, öngondoskodás maximális rugalmassággal

 

A PostaNyugdíj Prémium rugalmasságával és egyszerűségével prémium megoldás az öngondoskodásra mindazoknak, akiknek komoly terveik vannak a nyugdíjas évekre. A jövő nyugdíjasai a mai kezdő nyugdíjnál várhatóan alacsonyabb összegre számíthatnak. Jó hír, hogy egyre tovább élünk. Nyugdíjunk szempontjából viszont ez egy elöregedő társadalom képét vetíti előre, ami azt jelenti, hogy egyre kevesebb járulékfizetőnek kell „eltartani” a növekvő számú és nagyobb átlagéletkort megélt nyugdíjas réteget. A vágyott és a várható életszínvonal közötti űrt csak öngondoskodással lehet pótolni, érdemes most elkezdeni!

 

Ajánljuk a 40-55 év körüli Ügyfeleinknek,

  • akiknek jelentősebb összegek állnak rendelkezésükre, de aggódnak, hogy biztos és jól jövedelmező befektetés híján megtakarításaik értéküket vesztik,
  • akik hosszabb távú (nyugdíjba vonulásig tartó) nyugdíjcélú megtakarításban gondolkodnak,
  • akik nem szeretnének befektetési kockázatot vállalni,
  • akik évente nagyobb összeget tudnak félretenni.

Miért érdemes a PostaNyugdíj Prémiumot választani? 

  • Rugalmas és személyre szabott konstrukció: bármikor elhelyezhetünk extra összegeket (minimum 50 000 Ft-ot) a különdíjas számlánkon, amelyre adójóváírást igényelhetünk. Ezáltal további megtakarításra is szert tehetünk nyugdíjas éveink anyagi biztonságához.
  • +130 000 Ft akár minden évben adójóváírásként**: a PostaNyugdíj Prémium egyik legnagyobb előnye a 20%-os, évente akár 130 ezer forintos adójóváírás. Ezt az összeget az állam a nyugdíjbiztosítási számlánkra utalja, ami további extra hozamokat termel.
  • Kedvező, fix költségek: a termékben elhelyezett megtakarítás jövőbeni elérési szolgáltatása átlátható, mivel a biztosítás költsége állandó: az egyszeri kifizetési költségen felül (banki átutalás esetén 0 Ft) évi 10 000 Ft.

**A jelenleg hatályos adójogszabály szerint.

 

Hol lehet megkötni?

PostaNyugdíj Prémium 
biztosítási szerződését az Önhöz legközelebb eső postán kötheti meg.