Termékinformációk

Váltsa valóra álmait lépésről lépésre!

Életünk különböző szakaszaiban más és más értékek és célok válnak számunkra fontossá, illetve egy-egy életszakaszban sem egyetlen cél lebeg a szemünk előtt. Ahhoz, hogy terveinket megvalósítsuk, pénzre van szükségünk, hiszen elkölteni azt célszerű, amit félretettünk. A PostaMozaik Megtakarítással kisebb összegek rendszeres megtakarításával, „a sok kicsi sokra megy” elven tehetünk félre céljaink megvalósítására, és közben a váratlan kiadásokra is felkészülhetünk. Segítségével megvalósíthatjuk álmainkat, legyen szó akár a saját, akár a családunk jövőjéről, terveiről. 

Mit nyújt Önnek a PostaMozaik Megtakarítás?

  • Ideális közép- és hosszú távú megtakarítási forma, személyes elképzeléseinek megfelelően a tartam végén szabadon felhasználható.
  • A folyamatos díjas megtakarítás a 10. év után kamatadómentes a mindenkori adójogszabályok szerint.
  • A tartam végén a szolgáltatás tetszés szerint egy összegben vagy járadék formájában is igényelhető.
  • Rugalmasan módosítható díjfizetés a szerződési feltételek szerint. 
  • Díjátvállalás munkanélküliség esetén kiegészítő biztosítás választható.

Beszédes számok

István, Gábor és Péter gyerekkori jó barátok. István 40. születésnapját ünnepelve döntöttek úgy, hogy követik a példáját: István akkor már 10 éve gyűjtögetett hosszú távú, 30 éves szerződésben, amelyet havi 10 000 forinttal indított el. Péter inkább úgy döntött, 10 évre köti meg a biztosítást, így is elég nagy összeget tud félretenni szenvedélyére, az utazgatásra. Gábor 20 év mellett döntött, hogy vehessen egy nyaralót a Velencei-tó mellett, amire mindig is vágyott.

 

Hol lehet megkötni?
PostaMozaik Megtakarítás szerződést az Önhöz legközelebb eső postán kötheti meg.